George Walker Bush

George-W-Bush.jpeg

George Walker Bush (New Haven, Connecticut, 6 Juli 1946) sing sekiye lan dadi Presiden Amerika Serikat sing kaping 43. Bush njabat molai 20 Januari 2001 nggantikna Bill Clinton.